Pasaulį užkariavęs korėjietiškasis kimči – su prieskoniais fermentuoti pekininiai kopūstai (ar kitos daržovės). Kimči – tikras lietuviškojo rauginto kopūsto giminaitis, tik gerokai ugningesnio būdo, nes labai turtingas prieskonių. Tradiciniu būdu kimči rauginamas specialiuose moliniuose puoduose, tačiau gaminant namuose, puikiai tinka ir stiklainiai. Kimči galite valgyti kaip užkandį ar pagardą, įdėti jo į sriubas, prie ryžių ar… Daugiau…
Nuo paryčių iki išnaktų besimokantys vaikai, didžiulėse spūstyse ir mažuose butuose gyvenantys suaugusieji, kuriems mes, lietuviai, atrodome gana tingūs bei daugybė kalnų – taip gimtąją šalį lygindamas su Lietuva, kur gyvena jau 23-ejus metus, apibūdina… Daugiau…