8241
Beatos virtuvė

Kiaulienos troškinys

(5)

Gaminimo eiga: Juostelėmis supjaustome dviejų rūšių mėsą. Ją pasūdome ir apvoliojame miltuose. Pakepiname gerai įkaitintame puode su aliejumi. Apkepintą mėsą išimame į atskirą dubenėlį. Tame pačiame puode apkepiname pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Svogūnui suminkštėjus, dedame atgal į puodą kiaulieną. Įpilame obuolių sulčių ir paliekame troškintis ant nedidelės ugnies maždaug 40 minučių. Kol kiauliena troškinasi, išverdame bulves…. Daugiau…

Kiaulienos čanachai

(0)

Džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir pamirkome 10 minučių. Vėliau supjaustome juostelėmis. Pusžiedžiais supjaustome svogūnus. Į čanachų indo dugną dedame svogūnus, tuomet po skiltelę česnako. Ant viršaus beriame perlines kruopas, po čiobrelio šakelę ir mažutį gabaliuką sviesto…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.