Šeštadienį laidoje aš kepiau šnicelį! Jei leistumės į turnė po Lietuvos pakelių kavines ir restoranus, ne visur, bet dar rastume vietų, kuriose populiariausias patiekalas – karbonadas. Tai senas geras austriškas klasikinis šnicelis, tradiciškai gaminamas iš veršienos, bet galima keisti ir kita mėsa, ir aš jį mirkysiu ne tradiciniuose džiūvėsėliuose ir siūlysiu valgyt su ypatingai skaniomis… Daugiau…
Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą… Daugiau…
Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis.