8241
Beatos virtuvė

Su pankoliais keptos bulvės

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis. Traški plutelė su sūriu ir gaiviu kaparėlių rūgštumu tikrai suteiks sotumo ir jaukumo jausmą. Bulves nuskutame, supjaustome į keturias dalis. Apverdame sūriame vandenyje 20 minučių. Pankolius taip pat perpjauname per pusę ir padaliname į 8… Daugiau…

Keptos bulvės

(0)

1. Bulves supjaustome skiltelėmis. 2. Į bulves įdedame rozmarino, čiobrelių, kmynų, medaus, citrinos, druskos, pipirų ir alyvuogių aliejaus. Viską sumaišome. 3. Bulves išklojame skardoje ir kepame 210 temperatūros orkaitėje. 4. Pasiruošiame paprikų padažą: paprikas apdeginame… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.