8241
Beatos virtuvė

Sluoksniuotoje tešloje keptas sūris

(0)

Kai iš orkaitės ištrauksite šį kamamberą, įsuktą į sluoksniuotos tešlos lizdą, valgytojų ilgai kviesti nereikės. Plėšite traškią tešlą, kabinsite dar šiltą sūrį ir jaukiai vakarosite.125 g  kamambero   Tešlos lakštus atšildome iki kambario temperatūros ir iškočiojame. Pašlakstome medumi, apibarstome kapotais bazilikais ir čiobreliais, dosniai beriame pipirų ir druskos. Pradėdami nuo ilgojo krašto, kiekvieną lakštą susukame… Daugiau…

Keptas kamamberas su riešutais ir avietėmis

(0)

Avietės, riešutai, medus ir pikantiškas, tarsi karšta lava tekantis sūris… Tikrai ypatingas derinys, kurio būtina paragauti. Jei kamamberas jums pernelyg intensyvaus skonio, šitaip galite iškepti švelnųjį bri sūrį. Sūrį išimame iš šaldytuvo likus bent pusvalandžiui… Daugiau…

Keptas varškės sūris

(0)

1. Prieskonius sumaišome. 2. Kiaušinio baltymus išplakame ir jais aptepame sūrį bei pavoliojame jį prieskonių mišinyje. 3. Kepame apie 20-30 min iki 180 laispnių įkaitintoje orkaitėje.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.