8241
Beatos virtuvė

Paukščiai šventėms ir gardžiai kasdienybei

(2)

Koks gi švenčių stalas be paukščio, gerai išmarinuoto, prieskoniais išglostyto, gal net kuo įdaryto ar garnyru gardinto? Jau nuo senų senovės vienas svarbiausių kalėdinių patiekalų – obuoliais įdarytas keptas paukštis – reikšdavo, kad kitąmet šeimai nieko netrūks. Pagonys tikėjo, kad, šventei pjaudami paukštį, atnašauja dievams. Tad jei norite patirti šventės stebuklą, tikriausiai be paukščio neišsiversite…. Daugiau…

Savaitgalio pietūs su Roku ir skaniausia pasaulyje antimi

(0)

Aš myliu Roką, kuris TV3 žinias veda, ką jau ča slėpti. Jis mane išmokė gaminti tiramisu, tikrai. Ir jis mano laidoje kartu su manimi gamins jau trečą kartą. Štai, va, atkasiau nuotrauką, darytą seniai, gal… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.