8241
Beatos virtuvė

Kalėdų patiekalai: kepti paukščiai ir garnyrai

(0)

Kalėdos skirtos skaniausiems paukščiams: antims, žąsims ir kalakutams. Jei niekada dar jų nekepėte, tikrai pamėginkite, nieko sudėtingo čia nėra, pamatysit. Tik nepamirškite ir gero garnyro: įdarytų obuolių, su apelsinais ir medum troškintų morkų ar karališko bulvių gratino su baravykais.

Perlinėmis kruopomis įdaryta antis su glazūruotais burokėliais

(0)

Saikingai saldžios ir minkštutės perlinės kruopos puikiai papildo sodrų antienos skonį ir atstoja kai kuriems truputį pabodusį bulvių garnyrą. O jau glazūruotais burokėliais jei antį apdėliosite… pasaka.

Paukščiai šventėms ir gardžiai kasdienybei

(2)

Koks gi švenčių stalas be paukščio, gerai išmarinuoto, prieskoniais išglostyto, gal net kuo įdaryto ar garnyru gardinto? Jau nuo senų senovės vienas svarbiausių kalėdinių patiekalų – obuoliais įdarytas keptas paukštis – reikšdavo, kad kitąmet šeimai… Daugiau…

Antelė, įdaryta raugintais kopūstais ir džiovintomis slyvomis

(49)

Tai mūsų Ievos šeimos receptas. Nors ji pati mėsos nevalgo, bet prisiekia, kad tai skaniausias keptos anties variantas ir jos mamytės pasididžiavimas. Paragavusi šios antelės turėjau sutikti, kad tai yra tikrai pergalingas derinys. Tamsi, iš… Daugiau…

Savaitgalio pietūs su Roku ir skaniausia pasaulyje antimi

(0)

Aš myliu Roką, kuris TV3 žinias veda, ką jau ča slėpti. Jis mane išmokė gaminti tiramisu, tikrai. Ir jis mano laidoje kartu su manimi gamins jau trečą kartą. Štai, va, atkasiau nuotrauką, darytą seniai, gal… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.