8241
Beatos virtuvė

Migdolinis aviečių keksas su „Obelių“ majonezu

(0)

Kokios Velykos be tobulo kekso? Šis keksas yra drėgnas, purus, ne per riebus, ne per saldus. Žaliųjų citrinų rūgštelė čia puikiai dera su aviečių saldumu, malti migdolai kvietinių miltų kepiniui suteikia gelmės. Sviestą puikiausiai pavaduoja „Obelių“ majonezas – dėl didelio aliejaus kiekio majoneze keksas ilgai išlieka minkštas ir drėgnas. Jei jau į tešlą maišysite majonezo,… Daugiau…

Traškūs sausainiai su uogiene

(15)

Oi mielas draugas majonezas, vos ne kiekvienas laikom jo stiklainėlį apypilnį šaldytuve. Tik nesu tikra, ar kiekviena šeimininkė žino, kad jei namie baigėsi ir sviestas, ir aliejus, ne bėda – skaniausius sausainius viens du galima… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.