8241
Beatos virtuvė

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais, sūriu ir majonezu

(1)

Lietuvoje kiekviename šaldytuve rasi nors lašelį majonezo. Šis universalus produktas keliauja ne tik ant virto kiaušinio ar į šviežias kopūstų salotas. Majonezas tinka ir kepiniams, ir karštiems sumuštiniams, ir dar begalei patiekalų ruošti, svarbu nepadauginti šio ingrediento, rinktis kokybišką bei skanų. Tad kai mums visiems puikiai žinomo prekės ženklo „Maggi“ atstovai pasiūlė išbandyti naują Lietuvoje… Daugiau…

Ypatingi karšti sumuštiniai

(3)

Reikės: saujos petražolių, sviesto duonos paskrudinimui, „Vilniaus duonos“ „Urtė itališka”, kumpio gabalėlių, kelių šaukštų grūdėtų garstyčių, sūrio riekelių, kietojo sūrio, pipirų, 1 šaukšto sviesto, 1 šaukšto miltų, 200 ml pieno, šiek tiek šviežiai tarkuoto muskato… Daugiau…

Beatos virtuvė. Karšti sumuštiniai

(0)

Karštiems sumuštiniams reikės: tamsios ciabattos kepalo, ryšulėlio žalumynų: petražolių, mėtų, bazilikų, 5-6 ančiuvių, 3 šaukštelių kaparėlių, 1 česnako skiltelės, 1 rutuliuko mocarelos, 100 g minkšto ožkos sūrio, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.