8241
Beatos virtuvė

Švediška žirnių sriuba

(2)

Jauki, soti, ekonomiška ir be galo skani žirnių sriuba, kokią virti mane išmokė mano draugė švedė. Paskaninta rimtu mėsos šmoteliu – kepta rūkyta karka, kurios skonis persmelkia visą patiekalą ir pripildo jį malonaus dūmo skonio. Tiesiog tobula žiemos sriuba! Pernakt išbrinkiname skaldytus žirnius. Tada nusunkiame vandenį, kuriame brinko, ir juos perplauname. Į didelį puodą ar… Daugiau…

Karkutė raugintų kopūstų patale

(0)

Tiems, kurie mėgsta raugintais kopūstais įdarytą žąsį ar antį, tikrai patiks ir šis patiekalas. Skirtumas tarp kepto paukščio ir karkos nėra toks didelis, kaip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Abu yra drūto skonio – kur… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.