8241
Beatos virtuvė

Krevečių ir mangų karis

(1)

Žaibiškas patiekalas, kuriam pagaminti sugaišite vos 15–20 min. „Santa Maria“ raudonojo kario prieskonių mišinys yra tikras skonio užtaisas, pasirengęs susprogti vos tik sumaišome jį su kokosų gėrimu. Šiame padaže maloniai įsitaiso krevetės ir saldūs prinokę mangai. Beje, krevetes galite keisti ir keptos ar virtos paukštienos likučiais. O mangus gali pavaduoti saldžios bulvės ar moliūgas. Labai… Daugiau…

Saldus žaliasis karis su vištiena

(0)

Toks gardus, kad vos suvalgius norisi vėl jį gaminti. Galima ruošti su krevetėmis, kiauliena ar jautiena. Patiekite su ryžiais arba ryžių makaronais. Ryžius išverdame vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės. Didelėje ir gilioje keptuvėje ar didesniame puode… Daugiau…

Daržovių karis

(0)

1. Supjaustome porus, morkas, paprikas, cukinijas, lapinį kopūstą. 2. Pirmiausia į puodą su aliejumi dedame morkas, tuomet paprikas, cukinijas, porą, lapinį kopūstą 3. Į keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame česnaką ir aitriąją papriką. Šiek tiek… Daugiau…

Žaibiškas vištienos karis

(0)

Morką nuskutame, ir sutarkuojame kartu su obuoliu šiaudeliais. Laiškinius svogūnus susmulkiname. Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir sudedame morką, laiškinius svogūnus ir obuolį. Viską šiek tiek patroškiname. Įtarkuojame česnaką. Suberiame prieskonius: kuminą bei… Daugiau…

Bulvių karis

(2)

1. Bulves supjaustome kubeliais, įdedame į puodą, užpilame verdančiu vandeniu, įbarstome ciberžolės ir apverdame. 2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname keptuvėje su aliejumi. 3. Supjaustome čili pipirą ir įmaišome į svogūną. Pakepiname. 4. Pomidorus supjaustome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.