Žaibiškas patiekalas, kuriam pagaminti sugaišite vos 15–20 min. „Santa Maria“ raudonojo kario prieskonių mišinys yra tikras skonio užtaisas, pasirengęs susprogti vos tik sumaišome jį su kokosų gėrimu. Šiame padaže maloniai įsitaiso krevetės ir saldūs prinokę mangai. Beje, krevetes galite keisti ir keptos ar virtos paukštienos likučiais. O mangus gali pavaduoti saldžios bulvės ar moliūgas. Labai… Daugiau…
Toks gardus, kad vos suvalgius norisi vėl jį gaminti. Galima ruošti su krevetėmis, kiauliena ar jautiena. Patiekite su ryžiais arba ryžių makaronais. Ryžius išverdame vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės. Didelėje ir gilioje keptuvėje ar didesniame puode… Daugiau…
1. Supjaustome porus, morkas, paprikas, cukinijas, lapinį kopūstą. 2. Pirmiausia į puodą su aliejumi dedame morkas, tuomet paprikas, cukinijas, porą, lapinį kopūstą 3. Į keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame česnaką ir aitriąją papriką. Šiek tiek… Daugiau…
Morką nuskutame, ir sutarkuojame kartu su obuoliu šiaudeliais. Laiškinius svogūnus susmulkiname. Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir sudedame morką, laiškinius svogūnus ir obuolį. Viską šiek tiek patroškiname. Įtarkuojame česnaką. Suberiame prieskonius: kuminą bei… Daugiau…
1. Bulves supjaustome kubeliais, įdedame į puodą, užpilame verdančiu vandeniu, įbarstome ciberžolės ir apverdame. 2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname keptuvėje su aliejumi. 3. Supjaustome čili pipirą ir įmaišome į svogūną. Pakepiname. 4. Pomidorus supjaustome… Daugiau…