8241
Beatos virtuvė

Silkių, salierų ir obuolių salotos

(0)

Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą sujungs skalsus ir sodrus majonezas HEINZ, kuris yra tiesiog nepamainomas švenčių stalo pagalbininkas ruošiant įvairias mišraines, padažus ar kepinius. Salierą, obuolį ir svogūną susmulkiname nedideliais kubeliais. Į tą patį dubenį… Daugiau…

Paukščiai šventėms ir gardžiai kasdienybei

(2)

Koks gi švenčių stalas be paukščio, gerai išmarinuoto, prieskoniais išglostyto, gal net kuo įdaryto ar garnyru gardinto? Jau nuo senų senovės vienas svarbiausių kalėdinių patiekalų – obuoliais įdarytas keptas paukštis – reikšdavo, kad kitąmet šeimai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.