8241
Beatos virtuvė

Kaip išsipjauti silkės filė

(1)

Šitą būdą, kaip išdarinėti silkę, man parodė Edita Mildažytė. Ji užtikrintais judesiais žaibišku greičiu pademonstravo, kaip riebi, kokybiška silkė iš statinės turguje virto gražiausia ir šviežiausia filė. Įpjauname silkės nugarą ir išpjauname peleką. 2. Nuo viršaus (nugaros) į apačią peiliu nulupame odą – pirmiau nulupame vieną šoną, tada pasirūpiname antru. 3. Galvą nupjauname link pilvo,… Daugiau…

Silkė su granatais

(0)

Silkę su granatais pamėgsta ne tie, kurie iki šiol net negalėjo pažiūrėti į jokią žuvį! Ne veltui sakoma, kad tobulumas slypi paprastume. Ruošdami šventinį stalą jau turbūt turėsite visus ingredientus savo šaldytuve, tad belieka perskaityti… Daugiau…

Silkė su morkomis, aguonomis, cinamonu ir graikiniais riešutais

(0)

Kūčios ir Kalėdos pasįžymi tuo, kad ant stalo nugula tokie patiekalai, be kurių neįsivaizduojamos gražiausios metų šventės. Tokia ir ši silkė. Pabandykite, ir daugiau jūsų šventės be jos neapsieis. Augonos ir cinamonas šiame patiekale tik… Daugiau…

Silkė karalienė ne pataluose, o menėje: su burokėliais, grybais ir obuoliais

(14)

Man labai patinka tradiciniai silkės patiekalai. Jų laukiu visus metus. Šis – su įprastomis „silkės pataluose“ sudedamosiomis dalimis, bet kitaip patiektas, o gardumas dar pastiprintas džiovintais obuoliais ir grybais. Paprastai, įprastai, tik dar skaniau ir… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.