8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai

(33)

20 cepelinų reikės: 2.5 kg bulvių, 1 kg virtų bulvių, druskos, bulvių krakmolo. Mėsos įdarui: 400 g maltos kiaulienos, 1 svogūno, 2 saujelių krapų, 1 šaukštelio druskos, pipirų. Varškės įdarui: 300 g varškės, 1 šaukštelio mairūnų, 1 kiaušinio, 1 šaukštelio cukraus, 1 šaukštelio druskos.

Beatos virtuvė. Studentiški cepelinai

(12)

10-12 studentiškų cepelinų pagaminti reikės: 800 g bulvių, 500 g virtų bulvių, 4 šaukštų manų kruopų, 4 šaukštų bulvių, krakmolo, druskos. Šoninės ir grybų įdarui reikės: 50 g rūkytos šoninės, 1 didelės saujos džiovintų grybų,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Orkaitėje kepti cepelinai

(1)

10 cepelinų reikės: 700 g bulvių, 1 nedidelio svogūno, 500 g virtų bulvių, 1 šaukšto krakmolo, aliejaus (kepimo formai ištepti). Mėsos įdarui: 200 g maltos kiaulienos, ½ svogūno, 1 šaukšto virtų bulvių, saujelės krapų, petražolių,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.