Šioje sriuboje susitinka turbūt visi skoniai, dėl kurių patiekalai mums atrodo ypatingai gardūs: saldumas, rūgštumas, švelnus karstelėjimas. Tikrai nustebinsite draugus. Kubeliais supjaustome ir atskiruose dubenėliuose atidedame morkas, batatus, svogūną, pankolį ir papriką. Puode pakaitiname aliejų, įdedame aitriųjų paprikų pastos, šiek tiek pakaitiname. Suberiame svogūnus ir pankolius. Juos pakepinę, suberiame paprikas, batatus ir morkas, pipirus. Viskam… Daugiau…
Sveikos, mielos ponios, taigi, apėmė mane tingulys ir sau leidžiu sekmadienį nedirbti, tai karolių nesunersiu, paruošiu juos rytojui, o šiandien rašinėlis, kurį planavau jau seniai, žinau, kad dar mėnuo ir pradėsim šaltibarščiauti, bet kol kas… Daugiau…