8241
Beatos virtuvė

Jautienos maltinukai su varške

(2)

Kokio skanumo šie kotletukai! Truputį Italijos įkvėpti ir tikrai ypatingi – juose slepiasi mūsų mėgstama varškė, kuri, iš pirmo žvilgsnio paprastus maltinukus paverčia minkštučiais, sultingais, švelniais… Aliejuje apkepame smulkiai supjaustytą svogūną ir česnako skilteles. Kol šie kepa, beriame po žiupsnį kalendros, kumino ir raudonėlių. Apkepusias daržoves sudedame į dubenį su mėsa. Ten pat sudedame varškę,… Daugiau…

Troškintais jaučio žandais įdarytos paprikos

(0)

Šį receptą mano laidoje parodė puikūs kulinarai ir profesionalūs virtuvės šefai „Virtuvės broliai“. Įdarytos paprikos nėra jokia naujien, bet ar bandėt jas paruošti su troškintais jaučio žandais? Nuostabus atradimas!

Čanachai su jautiena ir baklažanais

(4)

Čia tiks pati įvairiausia jautiena, nes jai sultingumo suteiks baklažanai, pomidorai ir ilgas ramus troškinimas ekologiškame „Maggi“ jautienos sultinyje. Jei prieš troškindami nepatingėsite apkepti jautienos gabaliukų, turėsite dar daugiau skonio.  Gaminame: Jautieną supjaustome mažesniais gabaliukais,… Daugiau…

Daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu

(5)

Šis daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu – greitai paruošiamas bei labai gardus. Kvapnus ir drėgnas, jame išbrinkę ryžiai labai skanūs, o avinžirniai suteikia papildomos tekstūros.

Tobula aštri chilli con carne

(3)

Įdomu, ar dar yra tokių žmonių, kurie nežinotų ar nebūtų virę šios aštrios meksikietiškos sriubos? Kai kam priminsim, o kai kuriuos įkvėpsim imtis šio sotumo ir gerumo pilnos sriubos, beveik troškinio. Virkite iš karto dvigubą… Daugiau…

Data 2020 sausio 22, autorius admin

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(4)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą… Daugiau…

Chili sriuba arba kai norisi pakelti ūpą

(66)

Šios sriubos nereikia įmantriai pristatyti. Pakaks pasakyti tik tiek, kad ji tiršta kaip troškinys ir… demokratiška. Kitaip tariant, į šią sriubą galima dėti daugybę pačių įvairiausių ingredientų ir tokiu būdu įtikti skirtingiausių skonių žmonėms. Sriuba… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.