8241
Beatos virtuvė

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(0)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą nereikia žinoti visko. Pakaks žinoti šiek tiek. Štai keli patarimai, kurie jums labai pravers čia ir dabar. Juk vasara tiesiog… Daugiau…

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)

Reikės: apie 500 g veršienos kumpio, 1 didelio svogūno, 1 didelės morkos, rozmarino lapelių nuo vienos šakelės, 100 ml vandens ar sultinio, 2 šaukštų miltų, 5-6 bulvių, 40 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus kepimui.

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(4)

Piemenėlių pyragui reikės: 4-5 bulvių, aliejaus kepimui, 350 g veršienos, 350 g jautienos, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 skiltelės česnako, 2 lauro lapų, 1 šaukšto pomidorų pastos, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(22)

Čili sriubai reikės: 250 gramų jautienos faršo, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 raudonojo aitriojo pipiro, 1 žaliojo aitriojo pipiro, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, 1 šaukštelio raudonėlio, 2 šaukštų „čipotlės padažo“… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.