8241
Beatos virtuvė

Troškintais jaučio žandais įdarytos paprikos

(0)

Šį receptą mano laidoje parodė puikūs kulinarai ir profesionalūs virtuvės šefai „Virtuvės broliai“. Įdarytos paprikos nėra jokia naujien, bet ar bandėt jas paruošti su troškintais jaučio žandais? Nuostabus atradimas!

Čanachai su jautiena ir baklažanais

(4)

Čia tiks pati įvairiausia jautiena, nes jai sultingumo suteiks baklažanai, pomidorai ir ilgas ramus troškinimas ekologiškame „Maggi“ jautienos sultinyje. Jei prieš troškindami nepatingėsite apkepti jautienos gabaliukų, turėsite dar daugiau skonio.  Gaminame: Jautieną supjaustome mažesniais gabaliukais,… Daugiau…

Daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu

(2)

Šis daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu – greitai paruošiamas bei labai gardus. Kvapnus ir drėgnas, jame išbrinkę ryžiai labai skanūs, o avinžirniai suteikia papildomos tekstūros.

Tobula aštri chilli con carne

(3)

Įdomu, ar dar yra tokių žmonių, kurie nežinotų ar nebūtų virę šios aštrios meksikietiškos sriubos? Kai kam priminsim, o kai kuriuos įkvėpsim imtis šio sotumo ir gerumo pilnos sriubos, beveik troškinio. Virkite iš karto dvigubą… Daugiau…

Data 2020 sausio 22, autorius admin

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(4)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą… Daugiau…

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)

Reikės: apie 500 g veršienos kumpio, 1 didelio svogūno, 1 didelės morkos, rozmarino lapelių nuo vienos šakelės, 100 ml vandens ar sultinio, 2 šaukštų miltų, 5-6 bulvių, 40 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus kepimui.

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(4)

Piemenėlių pyragui reikės: 4-5 bulvių, aliejaus kepimui, 350 g veršienos, 350 g jautienos, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 skiltelės česnako, 2 lauro lapų, 1 šaukšto pomidorų pastos, 2 šaukštų balzamiko acto, druskos,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(25)

Čili sriubai reikės: 250 gramų jautienos faršo, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 raudonojo aitriojo pipiro, 1 žaliojo aitriojo pipiro, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, 1 šaukštelio raudonėlio, 2 šaukštų „čipotlės padažo“… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.