8241
Beatos virtuvė

Vištienos troškinys „Tikka masala“

(1)

Vienas populiariausių indų kilmės patiekalų Anglijoje yra vištienos tikka masala. Kvapnus, prieskoningas, šildantis vištienos troškinys raudonai oranžiniame padaže. Jame pilna prieskonių, ir visai nebūtinai jis turi būti aštrus. Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pagardiname dosniu žiupsniu druskos bei juodųjų pipirų, pora šaukštų garam masalos prieksonių. Sudedame jogurtą, įspaudžiame pusės citrinos sulčių ir įtarkuojame vieną česnako… Daugiau…

Sena gera aš ir meilė prieskoningam maistui

(1)

Su sąlyga, kad Andrius Užkalnis išvykęs trankosi po Pietų Ameriką, turi gi kažkas apžvelgti vietas. Tiesą sakant, esu visai kvalifikuota šiam darbui, nes turiu du diplomus, kurie įrodo, kad esu tinkamas žmogus atlikinėti restoranų apžvalgas:… Daugiau…

Indiški daržovių blyneliai

(0)

Iš pirmo žvilgsnio šie blyneliai primena mūsų lietuviškuosius bulvinius blynus. Tačiau nors išvaizda ir panaši, skonis tikrai skiriasi. Šiuose blyneliuose gausu ryškių ir gardžių prieskonių, kurie būdingi rytų virtuvėje. Pakoros (būtent taip skamba tokių blynelių… Daugiau…

Vištiena riešutų padaže su rytietiškom kopūstų salotom (ala satay)

(29)

Pasiruoškime marinatą vištienai: 1. Į virtuvinį kombainą ar kavamalę suberkite sūdytus žemės riešutus ir juos susmulkinkite (vietoje jų galite naudoti ir žemės riešutų sviestą – prireiks kelių šaukštų). 2. Į sumaltus riešutus įdėkite kelis šaukštus… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.