8241
Beatos virtuvė

Veršiena milanietiškai

(0)

Dar viena italų virtuvės klasika. Veršienos nugarinės, kumpio ar sprandinės gabaliukai plonai išmušami, pagardinami druska ir pipirais, tada merkiami į kiaušinių plakinį ir į džiūvėsėlius. Pažįstama? Man labai. Patiekdami italai būtinai į lėkštę deda skiltelę citrinos ir petražolių. Ragaukite su žaliomis salotomis. Vaikai noriai valgo su lengvai patroškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais. Mėsą supjaustome maždaug… Daugiau…

Kugelis su lašiša ir varške

(1)

Puikiausias kugelis su lašiša ir varške.

Taukšt ir vakarienė – sriuba su kalakutienos kukuliais

(2)

Skani ir šildanti sriuba – gera dovana ir sau, ir šeimai.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.