Spausdinti

Lieka tik pasinerti ir mėgautis akimirka…

Gurmanų kakava the Best

0
komentarai
3
Porcijos
2 asm.

Reikės:

2 šaukštų kakavos 99%
2 šaukštelių beržų ar rudojo cukraus
4 šaukštų kavos
200 ml pieno
200-250 ml karšto vandens
žiupsnio druskos
naminio vanilės ekstrakto pasirinktinai
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Vandenį užsiverdam, pasidarom kavos arba gal likę nuo ryto. Tada imam tą kavą. Užsikaičiam pieną taip pat, kad pašiltų.

2

Sumaišome puodelyje kakavą su cukrumi, druska ir keliais šaukštais pieno. Gerai išmaišome, supilame kavą, karštą vandenį,šiltą pieną, šliūkštelime vanilės ekstraktą ir gerai išmaišome.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą