8241
Beatos virtuvė

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(0)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą nereikia žinoti visko. Pakaks žinoti šiek tiek. Štai keli patarimai, kurie jums labai pravers čia ir dabar. Juk vasara tiesiog… Daugiau…

Joninės – ką kepsime ant laužo ir šalia dėsim?

(0)

Kai filmavom laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“ apie tai, kaip smagu švęsti Žemaitijoje, tai ir vainikus pynėm, ir su mergelėm šokius šokom, ir paskui į ežerą tuos vainikus leidom… tai galima sakyti, kad Jonines repetavom…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.