8241
Beatos virtuvė

Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai

(0)

Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir… Daugiau…

Tacos El Pastor

(1)

Pirmą kartą ragavau jų Meksikoje. Yra taip – ant iešmo kepa riebi kiauliena, nuo jos vis plonai nupjaunamas gabalėlis ir dedamas ant mažos tortilijos. Aišku, gausiai pridedame ir visokiausių prieskonių, ir ant griliaus kepto ananaso…. Daugiau…

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(4)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą… Daugiau…

Joninės – ką kepsime ant laužo ir šalia dėsim?

(0)

Kai filmavom laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“ apie tai, kaip smagu švęsti Žemaitijoje, tai ir vainikus pynėm, ir su mergelėm šokius šokom, ir paskui į ežerą tuos vainikus leidom… tai galima sakyti, kad Jonines repetavom…. Daugiau…

Karklės mėsainis pagal Rolandą

(2)

Su šiuo fantastišku mėsainiu Rolandas dalyvavo pernai, mano vasaros žurnale, „Barbekiu kovose“. Mano tėtis Jonas ten kepė savo firminius šašlykus, Jonas Jonušas vaišino karštai rūkyta lašiša, aš  – Teks-Meks sūrį kepiau. Ir viską ragavo ir… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.