8241
Beatos virtuvė

Prancūziški grikių miltų lietiniai blynai Galette

(0)

Pradėkime nuo tešlos: inde sumaišome dviejų rūšių miltus ir druską. Tuomet miltuose pasidarome duobutę ir įmušame kiaušinį, pamaišome. Pamažu pilame pieną ir vis maišome. Pasiekus tolygią konsistenciją tešlai leidžiame pastovėti keletą valandų, kol miltai išbrinks. Iškepame lietinius blynus. Grybų įdaras: lengvai pakepiname griežinėliais pjaustytus pievagrybius su sviestu ir čiobreliais. Baigiant įpilame šlakelį grietinėlės, pagardiname pipirais ir… Daugiau…

Miltų ABC

(40)

Jau, mačiau, ir Lietuvoje išleista garsioji knyga „Kviečių pilvas“. Aš jos neskaičiau, bet esu skaičiusi užtektinai kitos literatūros, kuri gąsdina visomis blogybėmis, kurias sukelia balti miltai. Štai neseniai filmavome laidą su „Kvieskite daktarą“ laidos vedėju… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.