Tortilijų suktinukus galima sukti su kuo tik panorėjus. Šįkart siūlau panaudoti produktus, kurių liko ruošiant kitus patiekalus. Minkštą švelnų sūrį atsveria išraiškingo, stipraus saldžiarūgščio skonio marinuotos paprikos, bazilikai suteikia gaivumo. Svarbiausia, nenaudokite labai šlapių ir sultingų ingredientų – jei suktinukai turės šiek tiek pastovėti, jie gali pavandenyti ir ištižti. Gaminame suktinukus: marinuotą papriką supjaustome juostelėmis…. Daugiau…
Mėgstamiausias mano derinys – rūkyta žuvis ir rūgštelė. Šį įdarą galima sutrinti ir valgyti kaip užtepėlę. Gaminame: sumuštinių duonos kraštus nuplėšiame, riekę rankomis padalijame į tris keturias dalis ir dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo… Daugiau…
1. Bulves nulupame, sumalame mėsmale arba pertriname bulvių trintuve. 2. Į bulvių masę įmaišome varškę. 3. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu ir gerai išspaudžiame vandenį. Susmulkiname. 4. Į bulvių masę suberiame špinatus, įmušame kiaušinius. Gerai išmaišome…. Daugiau…