Azijos skoniai vis dažniau atkeliauja ir ant mūsų stalų. Labai gaivus, lengvas užkandis. Galite gaminti ir su krevetėmis ar tik daržovėmis. Morkas nuskutame ir sutarkuojame vidutinio dydžio nelabai plonais šiaudeliais. Agurkus taip pat supjaustome šiaudeliais, avokadus – skiltelėmis. Antienos filė odele žemyn apkepame sausoje keptuvėje iki norimo minkštumo. Supjaustome griežinėliais. Į dubenį ar keptuvę įpilame… Daugiau…
Gaminame: išverdame ryžius, vadovaudamiesi instrukcijomis ant pakuotės. Paprikas nuskutame daržovių skustuku (nebūtinai) ir supjaustome stambiais gabaliukais. Pievagrybius nulupame arba tik švariai nuplauname ir supjaustome ketvirčiais. Cukiniją supjaustome stambiais gabaliukais, pomidorus – pusiau. Susmulkiname česnakus, o… Daugiau…