8241
Beatos virtuvė

Daržovių gratinas su traškia riešutų ir avižų plutele

(0)

Šis patiekalas – kaip puikiausias daržovių pyragas. Patiks net tiems, kurie nėra didžiausi daržovių gerbėjai. Apkepusios morkos, cukinijos, salierai ir obuoliai apibarstomi sūrio, riešutų ir avižinių dribsnių trupiniais, tada visiškai apskrudinami. Jei jūsų šeimoje yra vegetarų, šis asorti jiems bus nuostabus pagrindinis patiekalas. Gaminame: Orkaitę įkaitiname iki 200 °C. Daržoves supjaustome: salierą ir morkas pjaustome… Daugiau…

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

(0)

Kaip atskirti gerą patiekalą nuo fantastiško? Pastarajame darniai groja kelios skirtingos tekstūros, jis yra gilaus, turtingo skonio ir lėkštėje niekas nedainuoja ne į toną. Galima drąsiai pasakyti, kad ši apkepėlė papuola į tų fantastiškųjų gretas!… Daugiau…

Špinatų gratinas

(0)

Puiki alternatyva bulvėms prie kasdienio (ar net šventinio) kepsnio! Arba galimybė valgyti daugiau špinatų! O dažnai šaldytų špinatų būna užsilikę šaldymo kameroje, tai čia toks būdas – vienas du ir padaryti puikų garnyrą prie mėsos,… Daugiau…

Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(9)

    Kaip paruošti: Pasiruošiame daržoves: nuskutame bulves, nulupame saliero galvą, gerai nuplauname topinambus ir nuskutame peiliu. Peiliu ar daržovių pjaustykle supjaustome daržoves plonomis riekelėmis. Nulupame svogūno galvą ir česnako skilteles.  Svogūną perpjauname pusiau ir… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.