8241
Beatos virtuvė

Plėšyta kiauliena

(18)

Reikės: 1,5 -2 kg kiaulienos mentės, 1 galvos česnako,  2 šaukštų medaus, 1 šaukšto saldžiosios paprikos miltelių, 1 šaukšo malto kumino, 1 šaukšto grūdėtų garstyčių, 1,5 šaukšto kalendros, 2 šaukštų druskos. Salotoms reikės: 1 raudongūžio kopūsto, 2-3 obuolių, 5 vidutinio dydžio morkų, žiupsnio druskos, 1 šaukšto kmynų, 3 šaukštų natūralaus jogurto, 3 šaukštų majonezo, 2… Daugiau…

Garuose kepta višta

(8)

Reikės: 1-1,8 kg viščiuko, 3 šaukštelių druskos, saujelės kmynų ir džiovintų petražolių, 1 l kefyro ar rūgpienio, 1 šaukšto aliejaus, 20 g sviesto,  kelių lauro lapų. Keptoms bulvėms: 1-1,5 kg bulvių su lupena, žiupsnio druskos,… Daugiau…

Garuose kepti zrazai

(0)

Kada gi dar, jei ne žiemą galėtume pasimėgauti senu lietuvišku patiekalu – zrazais. Mūsų mamos ir močiutės juos troškindavo puode, tačiau aš pasinaudojau Electrolux garine orkaite – joje be jokio sultinio zrazai iškepė sultingi ir pilni… Daugiau…

Garuose kepta menkė su šoninė

(4)

Ar nors du kartus per savaitę ant savo stalo pakviečiate žuvį? Įvairiausių tyrimų rezultatus, rodančius, kad verta ją valgyti, net neabejoju skaitėte, todėl geriau pakalbėkime apie tai, kaip gaminant žuvį jos nesugadinti. Žuvis nemėgsta įmantrybių,… Daugiau…

Garuose kepta žuvis

(0)

Reikės: 2 vaivorykštinių upėtakių, 1 brokolio, druskos, pipirų, 1 česnako galvutės, saujos petražolių, saujelės bazilikų, kelių rozmarino lapelių, 1 citrinos.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.