Turbūt joks kitas pusryčių patiekalas populiarumu nepralenks švelnaus prancūziško omleto. Klasika šis patiekalas tapo tikrai ne be priežasties – kiaušinių ir sviesto sąjunga tokia stipri ir taip visų mylima, kad rodos, nereikia ir jokių kitų pusryčių patiekalų. Tiesa, tobulam omletui nevalia gailėti gero, skanaus sviesto ir sūrio, mat ingredientų patiekale yra vos keli, todėl viskas… Daugiau…
Gaminant ir fotografuojant šiuos skanėstus, užvirė diskusija – kaip žmonės vadina tokį desertą? Plikytais pyragaičiais? Na, taip, bet tų pyragaičių būna įvairių. Eklerais? Gal pernelyg prancūziška, o ir įdaras ne plikyto kremo. Pūkučiai! Štai žodis,… Daugiau…
Labai patenkinta šiuo kepiniu esu! Nors ir vėl man tik iš antro karto pasisekė – pirmą kartą biskvitas su aguonomis nepavyko – pasirodo, aguonos tokio tipo biskvitui yra per sunkios, bent jau man taip nutiko…. Daugiau…