8241
Beatos virtuvė

Riešutų duona

(7)

Soti, turtinga ir itin maistinga riešutų duona, patiksianti visiems sveikuoliams.

Lietuviškos grožybės arba patys pačiausi patiekalai

(27)

Ragaukime, bendraukime ir naujus kraštus pažinkime, bet vis tiek, kaip gerai yra tie daug kartų patikrinti ir pažinti skoniai. Visi tik alpo ir aikčojo, kai gaminome patiekalus iš lietuviškų grožybių. Kitą savaitę visi skoniai bus… Daugiau…

Beatos virtuvė. Beatos duona

(0)

Reikės: 500 g kvietinių miltų 15-20 g šviežių mielių 2 šaukštų vandens 1 arbatinio šaukštelio cukraus 2 nubrauktų arbatinių šaukštelių druskos 2 šaukštų moliūgų sėklų 2 šaukštų linų sėmenų 2 šaukštų saulėgrąžų 1 šaukšto aguonų

Beatos virtuvė. Kepta duona

(0)

Reikės: šviesios plikytos duonos puskepalio ar daugiau Obelių rapsų aliejaus kepimui česnako skiltelės tarkuoto kietojo sūrio Aitriam pagardui reikės: 1 a. šaukštelio ciberžolės 1 šaukštelio aitriųjų kajeno pipirų miltelių 1 šaukštelio mato kumino 1 šaukštelio… Daugiau…

Beatos virtuvė. Indrės bananų duona

(1)

Indrės bananų duonai reikės: 120 g sviesto, 200 g miltų, 1 kupino šaukštelio kepimo miltelių, 2 kiaušinių, 4 bananų, 150 g rudojo cukraus, žiupsnelio maltų gvazdikėlių, 1 šaukštų cinamono.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.