8241
Beatos virtuvė

Varškės ir baltojo šokolado tortas

(48)

Reikės: 100 g migdolų ir/ar lazdyno riešutų, 80 g džiovintų spanguolių, 60 g juodojo šokolado, 100 ml pieno, 1 šaukšto želatinos, 250 g maskarponės sūrio, 200 g natūralaus jogurto, 300 g pusriebės varškės, žiupsnio druskos, 200 g balto šokolado, šaldytų uogų bei mėtų ar čiobrelio lapelių papuošimui.

Ryžių pudingo ir varškės apkepas

(17)

Pudingui reikės: 1 litro pieno, 200 g apvalių ryžių, 1 cinamono lazdelės, 1/2 vanilės ankšties, kelių gvazdikėlių. Varškės apkepui reikės: 5 kiaušinių, 5 šaukštų rudojo cukraus, 500 g 9% riebumo varškės, sviesto skardos ištepimui.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.