8241
Beatos virtuvė

Balandėliai su kalakutiena ir avižų kruopomis

(4)

Tradiciniai, nostalgiški balandėliai. Tik įdaras su malta kalakutiena ir daugiau daržovių, žalumos ir avižų kruopomis. O mano padažas gaminimui „Daržo choras“ čia yra tikras pagalbininkas, kad būtų greičiau ir dar skaniau. Pirmiausia kopūstui iš visų pusių įpjauname giliai kotą, dedame „galvą“ į didelį puodą su jau verdančiu vandeniu, lėtai verdame kelias minutes ir vis po lapą nuimame… Daugiau…

Beatos virtuvė. Ypatingai skani silkė

(5)

Ypatingai skaniai silkei reikės: 400 g silkės filė, 600-700 g moliūgo, 1 indelio padažo „Daržo choras“, saujos džiovintų grybų, 1 poro, saujelės petražolių ir krapų, saujelės laiškinių česnakų, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus.

Kūčios – stebuklas širdyje ir šventė ant stalo

(2)

Mano šaldytuvas, ir mano planuotės, ir mano galva – viskas kupina minčių, nuotaikų ir apmąstymų, ką gaminsiu Kūčioms ir Kalėdoms. Aišku, šiemet ir sau, ir jums į pagalbą išleidau žurnalą, kurio kodinis pavadinimas – Kalėdų… Daugiau…

Vakar buvo šventė – karoliai iš ten

(1)

Taigi, vakar buvo šventė, kurioje, man atrodo, aš truputį per daug kalbėjau užsilipusi ant kėdės… Iš tiesų, tai ilga ilga diena buvo – filmavome nuo pat ryto ir per dieną, o vakare į „Jurgis ir Drakonas“… Daugiau…

Keptas plovas

(25)

Plovą galima ir orkaitėje pasigaminti. Šio esmė – truputį paskrudinti ryžius ir daržoves. Paskui jau tik supilat cukinijų, morkų, paprikų, porų, krapų, petražolių pripildytą trintų pomidorų padažą „Daržo choras”, uždengiate ir pamirštate. „Daržo choras” turi… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.