Turime tokią Šreko knygą apie maisto gaminimą, tai vaikai labai ją mėgsta ir vis iš ten kokių dalykų prašo ar patys gamina. Pavyzdžiui, Izabelė neseniai išsivirė labai skanią pomidorų sriubą – aš net sakiau, kad tai skaniausia pomidorų sriuba, kokią esu valgiusi. Tikrai, ji tokia ir buvo. O štai pastarųjų dienų pageidavimas buvo – pasidarom… Daugiau…
Tradiciniai, nostalgiški balandėliai. Tik įdaras su malta kalakutiena ir daugiau daržovių, žalumos ir avižų kruopomis. O mano padažas gaminimui „Daržo choras“ čia yra tikras pagalbininkas, kad būtų greičiau ir dar skaniau. Pirmiausia kopūstui iš visų pusių… Daugiau…
Mano šaldytuvas, ir mano planuotės, ir mano galva – viskas kupina minčių, nuotaikų ir apmąstymų, ką gaminsiu Kūčioms ir Kalėdoms. Aišku, šiemet ir sau, ir jums į pagalbą išleidau žurnalą, kurio kodinis pavadinimas – Kalėdų… Daugiau…
Taigi, vakar buvo šventė, kurioje, man atrodo, aš truputį per daug kalbėjau užsilipusi ant kėdės… Iš tiesų, tai ilga ilga diena buvo – filmavome nuo pat ryto ir per dieną, o vakare į „Jurgis ir Drakonas“… Daugiau…
Plovą galima ir orkaitėje pasigaminti. Šio esmė – truputį paskrudinti ryžius ir daržoves. Paskui jau tik supilat cukinijų, morkų, paprikų, porų, krapų, petražolių pripildytą trintų pomidorų padažą „Daržo choras”, uždengiate ir pamirštate. „Daržo choras” turi… Daugiau…