8241
Beatos virtuvė

Mazurka

(2)

Reikės: 100 g lazdyno riešutų, 150 g šalto sviesto, 170 g miltų, 3 kiaušinių trynių, 2 šaukštų „Dansukker” rudojo drėgno cukraus „Farinas“, 200 g abrikosų, 100 g migdolų, 100 g lazdyno riešutų, 3 kiaušinių baltymų, 3 šaukštų „Dansukker” cukraus miltelių, 50 g skrudintų ir smulkintų lazdyno riešutų, saujos razinų.

https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BEATA_300x250.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-arvi-300x250-2.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.