8241
Beatos virtuvė

Minkšti meduoliai su cukatomis

(1)

Pabandykite šį receptą ir kepsite juos visas Kalėdas iš eilės. Neįtikėtinai skanūs meduoliai: su mažyčiais apelsinų cukatų gabaliukais, kupini šildančių prieskonių. Auksaspalvis sirupas DANSUKKER jiems suteikia maloniai minkštos tekstūros, subtilaus karamelinio poskonio ir neleidžia greitai sudžiūti. O netradicinis cukraus miltelių DANSUKKER glajus gaminamas ne bet kur, o kavoje! Kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu iki purumo… Daugiau…

Romietiškos bandelės Maritozzi su avietėmis

(0)

Štai tie pyragaičiai, kurių nuotraukos apskriejo internetą ir sulaukė neįtikėtinos šlovės socialiniuose tinkluose. Ir tikrai ne be reikalo – minkštutėlė sviestinė bandelė įdaryta saikingai saldžiu avietiniu maskarponės kremu. Kas gali būti geriau? Šios bandelės truputį… Daugiau…

Kalėdinio glajaus pasaulyje

(0)

Glajus – tai ne tik grožis akims ir malonumas gomuriui, bet ir pagrindinė kalėdinių skanumynų statybinė medžiaga. Tinkamai pagamintu glajumi sulipdytas imbierinis namelis stovės visus metus, o spalvotu glajumi dekoruoti sausainiai gali ne vienas Kalėdas… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.