8241
Beatos virtuvė

Salotos „Rudens fejerverkas“

(1)

Reikės: 1/4 raudonojo kopūsto, 2 žalių burokėlių, 3 morkų, 2-3 obuolių, 2-3 kriaušių, 1/2 cukinijos, 1 mažo saliero gumbo, 1 raudonosios paprikos, 1/2 citrinos sulčių, druskos, saujos moliūgų sėklų, saujos saulėgrąžų, saujos linų sėmenų, žiupsnio raudonėlio, 3 šaukštų linų sėmenų aliejaus

Beatos virtuvė. Daržovių užkandžiai

(2)

– Humusas su keptomis morkomis. Reikės: 3–4 morkų 1 šaukštelio kuminų sėklų 200 g virtų konservuotų avinžirnių 3 šaukštų alyvuogių aliejaus vandens tirštumui reguliuoti pusės citrinos sulčių pusės šaukštelio tahini pastos druskos – Burokėlių ir… Daugiau…

Beatos virtuvė. Burokėlių salotos su sūriu

(0)

Reikės: 1 stiklinės bolivinių balandų 4 didesnių ar 6 mažų burokėlių saujos gražgarsčių 2-3 obuolių dėžutės minkšto ožkos sūrio moliūgo sėklų citrinos sulčių alyvuogių aliejaus druskos Užpilui reikės: Citrinos sulčių Alyvuogių aliejaus

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)

Pagardui reikės: 8 nedidelių burokėlių, 2 didelių raudonųjų svogūnų, 7 nedidelių obuolių, 1 stiklinės obuolių sulčių, 1 šaukšto garstyčių sėklų, 3 cm imbiero šaknies, 1 stiklinės cukraus.

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(0)

Burokėlių ir obuolių sulčių sriubai reikės: 150 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 šaukštelio maltos kalendros, 2 šaukštelių pomidorų pastos, 3 burokėlių, 750 ml obuolių ir morkų sulčių, 2… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.