8241
Beatos virtuvė

Keptų burokėlių salotos su kriaušėmis ir skrudintomis sėklomis

(1)

Kepti burokėliai labai gardžiai dera su saldžiomis kriaušėmis, o jei viską apibarstysite sėklomis, bus ir minkštumo, ir traškumo.

Keptų burokėlių salotos su kanapių aliejumi

(0)

Jau pats laikas prisiminti per vasarą primirštus šakniavaisius. Aš pati pulsiu į burokėlius. Burokėlis, kaip ne kartą esu sakiusi, man yra daržovių daržovė. Valgyti juos šviežius – tikra laimė. O jei dar jis skaniai orkaitėje… Daugiau…

Korėjietiški burokėliai

(31)

Nuskutame ir šiaudeliais sutarkuojame burokėlius. Plonais pusžiedžiais supjaustome svogūnus. Plonomis skiedrelėmis supjaustome arba sutriname česnakus. Viską suberiame į didelį dubenį, pagardiname druska, actu ir išmaišome. Mažame puodelyje įkaitiname aliejų. Į jį suberiame kalendrų sėklas, aitriąsias… Daugiau…

Burokėlių salotos su sūriu

(0)

1. Išsiverdame bolivines balandas. 2. Neluptus burokėlius pašlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pasūdome ir dedame kepti į orkaitę. Po 30 minučių užbarstome obuolių ir baigiame kepti. 3. Iškepusius nulupame burokėlių odelę ir supjaustome. 4. Pasidarome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.