8241
Beatos virtuvė

Augaliniai burokėlių kotletukai su krienų padažu

(16)

Tai kiek galite kotletukų suvalgyti vienu prisėdimu, aa?? Aišku, šitie daržoviniai lengvesni už įprastus iš mėsos, bet jau kokio skanumo!!! Kai dar pavasarį Kaune filmavom Beatos virtuvės laidą, oi kokią daržovių kotletų fiestą užkūrėm! Čia pirmąjį veganišką meniu dar 97-ais Kaune pasiūlė žinote, kas?? Ogi senoji „Vilties“ vaistinė – arbatinė. O patys pačiausi bent jau… Daugiau…

Ruošiame Kūčias: skaniausi silkės receptai ir gardžios salotos

(0)

Jūs jau turbūt žinote apie mano meilę silkei. Tai sudėjom naujų ir dar nebandytų receptų silkei karalienei, o ir jos palyda – visokios salotos, pamatysit, kokios geros. Silkė su pupelėm ir grybais, su džiovintais vaisiais,… Daugiau…

Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais

(2)

Greičiausiai burokėlių sriubą išverda mano draugė Goda: sutarkuoja virtą burokėlį ir užpila sultiniu – prašom, sriuba paruošta. Tik aš visada balsuoju už šviežių burokėlių sriubą, tada ji būna natūraliai ryškesnė ir saldesnė, o ir darbo… Daugiau…

Korėjietiški burokėliai

(31)

Nuskutame ir šiaudeliais sutarkuojame burokėlius. Plonais pusžiedžiais supjaustome svogūnus. Plonomis skiedrelėmis supjaustome arba sutriname česnakus. Viską suberiame į didelį dubenį, pagardiname druska, actu ir išmaišome. Mažame puodelyje įkaitiname aliejų. Į jį suberiame kalendrų sėklas, aitriąsias… Daugiau…

Gaivios burokėlių salotos su… žuvų taukais

(0)

Rudeniop nori nenori pradedi ieškoti to kažko, kas dienoms tamsėjant leistų jaustis sveikesniam, gyvybingesniam, linksmesniam. Va štai jums mano pasiūlymas rudenį valgyti ne tik daugiau daržovių, bet ir praturtinti jas žuvų taukais „Möller’s“. Kaip žinia,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.