8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Bulvės su trimis pagardais

(0)

Mėtinės bulvės. Reikės: bulvių žalių mėtų ryšulėlio druskos gabalėlio sviesto Bulvės su Pesto. Reikės: bulvių 2 skiltelių česnako saujos šviežio baziliko šakelių poros šaukštų kedrinių pinijų riešutų saujos (apie 40 g) smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio druskos 2 šaukštų alyvuogių aliejaus Bulvės su sėmenų druska. Reikės: bulvių 4 šaukštų „Alvo“ kanapių sėklų 4 šaukštų „Alvo“ linų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulviniai švilpikai

(0)

Bulviniams švilpikams reikės: 4 didesnių bulvių, 1 kiaušinio 150 g miltų (plius saujos formavimui), gabalėlio sviesto kepimui, 1 morkos, 1 svogūno, 75 g šaltai rūkytos šoninės, 1 šaukštelio miltų, 4 šaukštų grietinės, 0.5 stiklinės pieno… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių sufle

(0)

Bulvių sufle reikės: 500 g bulvių (tarkime, tai bus nedidelis puodelis išvirtų bulvių), 2 kiaušinių, 30 g sviesto, pundelio pasirinktinai prieskoninių žolelių: petražolės, laiškiniai česnakai, krapai, 50 g smulkiai tarkuoto sūrio, druskos, kelių saulėje džiovintų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(0)

Bulvių kariui reikės: 6-8 bulvių, 1 šaukšto ciberžolės, 1 aitriosios paprikos, 1 svogūno, saulėgrąžų aliejaus kepimui, 2 vidutinių pomidorų, pusės šaukšto kumino sėklų, 1 šaukštelio kalendros, 1 šaukštelio malto kumino, 2 cm imbiero šaknies, 5… Daugiau…

Beatos virtuvė. Keptas kugelis

(3)

Reikės: 8 kilogramų bulvių 1 svogūno 1 pieno 250 g šoninės šaukšto druskos žiupsnio pipirų 150 g manų kruopų taukų (kepimo indui patepti)

Beatos virtuvė. Bulviniai varškėtukai

(0)

Reikės: 400 g virtų bulvių su lupena 200 gramų varškės didelės saujos špinatų 2 kiaušinių druskos 2 šaukštų miltų

Beatos virtuvė. Gruzdintos bulvytės

(0)

Reikės: bulvių, kiek įveiksite druskos mėgstamų prieskonių aliejaus

Beatos virtuvė. Žemaitiški blynai kitaip

(0)

Reikės: 6-8 didesnių bulvių 1 šaukšto lydyto sviesto 1 šaukšto grietinės 1 šaukšto grietinėlės 50 g špinatų (šaldytų arba šviežių) 2 kiaušinių druskos, pipirų 3 šaukštų miltų aliejaus kepimui Įdarui reikės: 400-500 g kepenėlių 1… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių ir žuvies piršteliai

(0)

Piršteliams reikės: 4-5 bulvių (apie 400 g) pusės karšto rūkymo lydekos (apie 150-200 g) apie 100-120 g šalto rūkymo lašišos ryšulėlio krapų poro 2 kiaušinių druskos, pipirų 2 šaukštų džiuvesėlių lydyto sviesto patepimui rapsų aliejaus… Daugiau…

Beatos virtuvė. Švilpikai su grybais

(0)

Švilpikams reikės: 0.5 kg su lupenomis virtų bulvių 2 kiaušinių druskos 2 šaukštų miltų miltų pabarstymui kelių šaukštų lydyto sviesto Padažui reikės: 2 mažų ar pusės didelio agurko saujos žirnelių kelių saujų voveraičių ar kitų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Prūsiška bulvienė

(0)

Reikės: 300-400 g kiaulienos šonkaulių 2 svogūnų galvų morkos druskos „Alvo“ juodųjų pipirų „Alvo“ lauro lapų 2 bulvių 2 morkų 2 saliero lapkočių poro 200 g šoninės petražolių, krapų 2 l vandens

Beatos virtuvė. Keptos bulvės

(0)

Reikės: 1 kg bulvių žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo” rozmarinų žiupsnio šviežių arba džiovintų „Alvo“ čiobrelių šaukštelio medaus pusės citrinos sulčių druskos, „Alvo“ pipirų Paprikų ryškiam padažui reikės: 1 raudonos paprikos 1 pomidoro pusės citrinos… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.