Spausdinti

Žalias, sotus, jaukus ir vegetariškas patiekalas. Jei šaldytuve jau pradėjo liūdėti įvairios prieskoninės žolelės ir dažovės – kvieskit jas šen! Tiks ir brokoliai, ir cukinijos ir šparaginės pupelės.

Bulvių virtinukai su krapesto ir smidrais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

500 g „Beatos virtuvės“ virtinukų su bulvėmis ir pievagrybiais
400 g smidrų
4–5 šaukštų krapų ar kitokių žolelių pesto
druskos
alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustome smidrus, apkepame su žiupsneliu druskos.

2

Erdviame puode pasūdytame vandenyje išverdame „Beatos virtuvės“ virtinukus su bulvėmis ir pievagrybiais.

3

Į keptuvę prie smidrų krečiame pesto padažo, išmaišome. Ten pat sudedame nusunktus virtinukus su bulvėmis, išmaišome ir trumpai apkepame, kad šiek tiek apskrustų. Pabaigoje gardiname juodaisiais pipirais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą