Nida. Visada gera nuvykti. Ir net, jei nenori ar negali ten važiuoti kiekvienais metais, vis tiek nuvažiuosi ir patirsi tą stebuklą. Ir net per lietų tau bus gera. Nes laimingiausi tie, kurie priima dalykus, kokie jie yra, be galvos daužymo į sieną. Aš tai niekada nepamiršiu, kaip prieš kokius, hmmm… na, gal prieš 5-6 metus… Daugiau…
Na, ką aš jums pasakysiu, man nė kiek ne gėda ir aš galiu tikrai bulvinius blynus valgyti ir vasarą, ir žiemą. Tiesą sakant, mūsų namuose tai yra gana retas delikatesas, ne kasdienybė, todėl, kai jau… Daugiau…
Eiga: Bulves ir svogūną smulkiai sutarkuokite rankine tarka ar mašina. Supilkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Kiaušinius labai gerai (kaip kokiam pyragui) išplakite su žiupsniu druskos, supilkite į tarkius, išmaišykite. Jei naudojate – supilkite manų… Daugiau…
Koks gi ruduo be bulvinių blynų? Juos aš įsigudrinau kepti su cukinijų ir grybų įdaru: dedu šaukštą bulvių tarkių, ant viršaus – ploniausiai pjaustytų cukinijų ar grybų. Man patinka, kai blynukai nedideli, o kitoje pusėje… Daugiau…