Jau ir anksčiau mėgau pomidorą valgyti su varške, bet ši užtepėlė šiame deriny yra kažkas genialaus. Nes kaip ten bebūtų, pipiras yra virtuvės karalius ir kas galėtų pagalvoti, kad kai visokių rūšių pipirus suporuosi su varške gausi tokią tobulą santuoką. Visų pirma tai noriu pabrėžt, koks vis tik skirtingas ir kitoks nei, tarkime aitriosios paprikos,… Daugiau…
Tai štai, nėriau aš tuos karolius visus metus – ir man, ir jums, tikiuosi, jie smagumo teikė. Pastebėjau, kad dvi savaites karolių nebuvo, o tai kas per tas savaites nutiko? Tikrai atsitiko mokslo metų pabaiga,… Daugiau…
1. Duoną supjaustome riekelėmis ir dedame kepti į gerai įkaitintą orkaitę 5 minutėms. 2. Agurkus nuskutame ir supjaustome. 3. Iš arbūzo išimame sėklytes ir supjaustome. 4. Fetą sutrupiname ar supjaustome gabaliukais. 5. Ant duonos išdėliojame… Daugiau…
Gal kiek ir netradicinis, bet puikus būdas, kaip paįvairinti savo mitybą…