8241
Beatos virtuvė

Ryžių pudingo ir varškės apkepas

(11)

Užverdame pieną, sudedame prieskonius ir tada – ryžius. Tuomet nukeliame nuo ugnies ir paliekame puodą stovėti keletui valandų arba per naktį. Nebūtina ryžių mirkyti, bet kitaip labai ilgai reikės stovėti prie puodo ir maišyti, kol išvirs. Kai ryžiai išbrinks, verdame ant nedidelės ugnies ir vis maišome. Reikia, kad ryžiai beveik pasileistų ir susiurbtų visą pieną…. Daugiau…

Varškės apkepas

(231)

Gaminimo eiga: Išvirkite manų košę. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, išvirtas manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Baltymus išplakite iki standžių putų su cukrumi. Atsargiai įmaišykite baltymus į varškės masę. Kepimo formą ištepkite… Daugiau…

Varškės apkepas keptuvėje

(7)

Šis apkepas tik įrodo, kad be orkaitės gyventi galima labai skaniai. Beveik kaip varškės pyragas. Valgo, kas su kuo nori. Kad ir su tirpintu šokoladu aplieti galite, bet, aišku, uogienė, grietinė ir cinamonas valdo geriausiai.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.