Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA sukurtus meduolių prieskonius su apelsinais. Esame tikros – iškart juos įsimylėsite! Aukščiausios kokybės cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas ir net apelsinų aromatas – tobula prieskonių kompanija šventiniams kepiniams. Beje, šis naujasis… Daugiau…
Nors Karibų jūros salose gyvena puikūs mėsos kepimo meistrai, aš vis prisimenu ant grilio keptą skaniausią žuvį. Gal kad ją valgiau ant jūros kranto romantiškoje mažo restoranėlio verandoje?.. Nereikia jokio pasiruošimo – susižvejojate ar nusiperkate… Daugiau…
Na kas nemėgsta sparnelių?? Aš tai labai ir šiaip mano bloge yra ne vienas receptas, nes mėgstu juos kiekvieną sykį gaminti vis kitaip ir pasidalinti pavykusiais atradimais. Keista, bet iki šiol mano bloge nebuvo sparnelių… Daugiau…