8241
Beatos virtuvė

Sbrisolona – itališkas sausainis, apsimetantis pyragu

(8)

Sbrisolona  – itališkas paprastas pyragas, kepamas vos iš kelių ingredientų. Kilęs iš Lombardijos regiono, Mantuvos miesto, įsikūrusio netoli Gardos ežero. Žodis  „sbrisolona“ reiškia „sutrupinti ir perskelti pusiau“. Ir jeigu kepsite didesnėje plokščioje formoje, jo pjauti tikrai nereikės, o tik sulaužyti rankomis. Labai skanu mėgautis su juoda kava ir būriu draugų prie stalo, piknikaujant, bendraujant… Išimkite… Daugiau…

Varškės pyragas su karamelizuotais bananais ir riešutais

(51)

Pirmiausiai, pasidarysime padą: sausainius ir riešutus sumalame kombainu. Sviestą ištirpiname ir supilame ant trupinių. Suspaudžiame į kepimo formos dugną. Šauname į orkaitę, įkaitintą iki 190C, maždaug 10 minučių, kad paskrustų ir paruduotų lengvai. Varškės masė:… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.