Nuo ryto mano studija svečių prigužėjo, nes kviečiau į degustaciją ir pristačiau jau viešumai savo naująją kulinarinio turizmo laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“, apie kurią Jums jau pasakojau. Atėjo ir Turizmo departamento direktorė Jurgita Kazlauskienė ir kitos darbuotojos, ir žurnalistų, ir kulinarijos paveldo ekspertė Nijolė Marcinkevičienė ir keli bičiuliai, su kuriais laidoje keliaujam. Iš Vytenio gavau komplimentą,… Daugiau…
Pakuokit kuprines, turėkit žemėlapį ir termosą karštos arbatos – nuo kitos savaitės BTV rodys mano naują laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“. Man ši laida kaip dovana, nes kol filmavome išsipildė visos svajonės: tiek visko pamatėm ir… Daugiau…
Kokia savaitė buvo? Tiršta, karšta ir pergalinga. Savaitė mano prasideda paprastai namų meile, neslėpsiu – turiu namų tvarkos palaikytoją, tiksliau, tikrą specialistę. Ji yra profesionalė iš didžiosios raidės. Nesvarbu, kiek laiko praleisčiau besitvarkydama (tikrai visą… Daugiau…
Tai ką, brangieji, rytoj jau laidoje susimatome, ar ne? Kaip mūsų Vilma sakė – parašyk, kad žmonės pasiruoštų iš anksto bent 4 burokėlius, česnakų, svogūnų, maltos aitriosios paprikos ir kalendros, dar aliejaus ir acto, nes faktas,… Daugiau…
Manęs visi vis klausia ir klausia, ar tau kada kas nors virtuvėje nepavyksta, ar nutinka kurioziškų situacijų… Tai aš jums labai atvirai sakau – ir mano virtuvėje visko būna: bulvių tarkos nepataisomai genda, būna ir… Daugiau…
Cha, cha, cha! Ar jums taip nebūna – vartote senus albumus ir negalite patikėti savo akimis – čia aš??? Pažiūrėkit, kokia plona ir graži!!!!!! O tuomet atrodė, kad esate paskutinė baisuoklė… Štai, prašau jums ir… Daugiau…