Fantastiški tradiciniai mieliniai kūčiukai su aguonomis ir kanapių sėklomis, kurios labai smagiai traška valgant. Miltus sumaišome su aguonomis ir žiupsniu druskos. Šiltą vandenį sumaišome su aliejumi ir cukrumi, kol šis ištirps. Į vandenį suberiame mieles ir darkart išmaišome. Supilame šlapius ingredientus į miltus ir minkome, kol tešla taps tolygiai drėgna ir lygi. Tada į tešlą… Daugiau…
Labai gardūs kūčiukai be mielių, kupini aguonų ir medaus aromatų. Puikus receptas skubantiems, kai nėra ūpo laukti, kol pakils mielinė tešla. Gaminame: Dubenyje sumaišome miltus su druska, aguonomis ir 1 kupinu šaukštu kepimo miltelių. Stiklinėje… Daugiau…
Taip ruošiama žuvis Lotynų Amerikoje ir Ispanijoje, ir Lietuvoje, net neabejoju, apie tokį paruošimą esate girdėję. Mano močiutė taip žuvį iškeptą laikydavo marinate…