8241
Beatos virtuvė

Gyozos – azijietiški koldūnai su daržovėmis arba kiauliena

(3)

Kiekviena šalis turi kažkokį patiekalą koldūniuką. Ar didesnį, ar mažesnį, su vienu ar kitokiu įdaru. Bet iš tiesų tai mes, žmonės, visoje planetoje esame panašūs ir sugalvojame panašius dalykus. Tik skirtingai nuo, tarkim, lietuviškų ar lenkiškų koldūnų, kuriuos būtinai valgome su šonine ar su grietine, tai azijietiški koldūnai yra valgomi su būtent tų kraštų būdingais… Daugiau…

„Beatos virtuvė“ koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

(4)

„Beatos virtuvė“ koldūnai su kiauliena gali laisviausiai tapti ravioli, jei leisite jiems susidraugauti su pomidorais, baklažanais ir cukinijomis. Patikėkit – kartą paragavę, dažnai tokios draugijos šiems koldūnams užsinorėsite. Pradedame nuo daržovių. Baklažanus ir cukinijas supjaustome… Daugiau…

„Beatos virtuvės“ koldūnai, virtiniai ir varškėtukai jau laukia jūsų

(42)

Žodžiu, čia pirmiausiai yra dovana SAU moters dienos proga, nes,taip sakant, mama irgi žmogus. Gaminti namuose yra nuostabu, bet ne visada turim tiek laiko ir laisvų rankų. Taigi pristatau didžiausią šio pavasario naujieną – „Beatos… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.