8241
Beatos virtuvė

Žalias ir sveikas pusryčių dubenėlis per 5 minutes

(0)

Bolivinė balanda regis visai neseniai užkariavo mūsų lėkštes, tad turbūt ne visi dar žino, kad nors patiekaluose ji dažnai naudojama vietoje kruopų, išties tai yra sėkla. Labai sveika ir  baltyminga, neturinti gliuteno ir skani. Tiesa, norėdami išsivirti šias sėklas turėsim šiek tiek pasiruošti iš anksto – perplauti kelis kartus rėtyje, kol nuo jų ims bėgti… Daugiau…

Grikių duona be alergenų

(45)

Pirmą kartą šią grikių duoną iškepusi Vaiva Lukošienė… apsiverkė: „Kartais labai gerai turėti kokį nors gyvenimo duotą vargelį. Tada didžiulę laimę suteikia maži dalykai. Štai sėdžiu ir žliumbiu. Mano žmogiukas po dvejus metus trukusių bandymų… Daugiau…

Migdolų ir ryžių miltų vafliai be glitimo

(14)

Šiuos vaflius išmokė kepti Kristina Pozingytė, knygos „Gyvenimas be gliuteno“ autorė. Vis dažniau girdžiu, kad vienas ar kitas žmogus netoleruoja glitimo, bet tai tikrai nereiškia, kad jie turi mažiau skaniai valgyti! Apie Kristiną rašėme naujausiame,… Daugiau…

Sveikuoliškas pyragas su džiovintais vaisiais ir šokoladu

(2)

Sveikuoliškas pyragas? Su šokoladu ir saldumu? Ar gali taip būti? Taip, jei miltus pakeisime maltais riešutais, o cukraus didybę – džiovintų vaisių saldumu. Vienas populiariausių mano kepinių knygos pyragų tikrai patiks visiems smaližiams ir puikiausiai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.