8241
Beatos virtuvė

Lazdynų riešutų pyragas su kavos kremu

(3)

Pagal galimybes rinkitės aukštos kokybės lazdynų riešutus ir juos gerai paskrudinkite, skonis bus intensyvesnis. Šio pyrago ištakos – Pjemonte, Italijos Langės regione, kur auga skaniausi, itin vertinami lazdynų riešutai (Tonda Gentile delle Langhe). Kavos kremas ir pati kava puikiai paryškina pyrage esančių riešutų skonį. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. 22–24 cm skersmens kepimo formą išklojame… Daugiau…

Varškės ir baltojo šokolado tortas

(0)

Elektriniu smulkintuvu pulsavimo režimu susmulkiname riešutus iki trupinių. Ten pat sudedame džiovintas spanguoles ir dar kelis kartus papulsuojame, kad viskas pradėtų kibti. Galiausiai supilame virš garų vonelės išlydytą šokoladą ir darkart viską išsukame, kad susimaišytų…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.