Vasarą, kai jau visi šašlykai ir keptos dešrelės bus pabodę, prisiminkite šį receptą. Plėšytos kiaulienos mėsainiais nesudėtingai pamaitinsite visą draugų minią, o ji gali būti ir 15, ir 20 žmonių… Visi liks sužavėti ir, aišku, pavalgydinti. Kiaulienos mentę ištriname prieskoniais ir paliekame marinuotis šaltai per naktį ar net parą. Nieko nenutiks jei dėsite kepti ir… Daugiau…
Švelniai salstelėjusius, lipnius, minkštus baklažano gabalėlius gardu ir vienus valgyti, ir į tortiliją sukti. Kartu su feta jie puikiausiai atstos mėsą.
Nors Karibų jūros salose gyvena puikūs mėsos kepimo meistrai, aš vis prisimenu ant grilio keptą skaniausią žuvį. Gal kad ją valgiau ant jūros kranto romantiškoje mažo restoranėlio verandoje?.. Nereikia jokio pasiruošimo – susižvejojate ar nusiperkate… Daugiau…
JAV lėtas mėsos kepimas, sakyčiau, daugeliui yra net ne pomėgis, o religija. Populiariausiose barbekiu (BBQ) užeigose tenka ilgai stovėti eilėje, paskui dar ilgiau palaimingai laižytis pirštus… Pas mus kepti kiaulienos šonkauliai irgi visada populiariausi ir… Daugiau…