8241
Beatos virtuvė

Parmidžana -baklažanų apkepas pomidorų padaže

(4)

Parmidžana su baklažanais ir paprikomis – tikras virtuvės hitas. Puikiai tiks visiems norintiems į savo mitybos racioną įtraukti daugiau daržovių! Be to, baklažanuose gausu vitaminų, kurie kaupiasi juodai melsvoje odelėje, tad jos nereikėtų nulupti. Gaminame parmidžaną: Baklažanus supjaustome plonomis riekelėmis ir sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi, apiberiame druska. Kepame 190°C įkaitintoje… Daugiau…

Tolvaidos La Parmigiana

(5)

Daržovės yra jėga, turėtume jų valgyti kuo daugiau! Labai įdomi daržovė yra baklažanas – tokia, sakyčiau, Pietų Italjos bulvė. Panašumai tokie: nevalgoma žalia ir skani, kai susidraugauja su kokiais nors riebaliukais. Bet ne per daug…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.