8241
Beatos virtuvė

Šakšuka su baklažanais

(0)

Šakšuka yra tikras rudens gėrybių pašlovinimo patiekalas! Pilnas daržovių gerumo ir sveikumo. Puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek ir vakarienei – jausitės sotūs, bet neapsunkę. 1.Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Beriame kubeliais supjaustytą baklažaną. Į keptuvę pilame kelis šaukštus vandens, uždengiame dangčiu ir paliekame 5 minutes, kol baklažanai išvis garuose ir taps minkšti. 2. Nedideliais kubeliais supjaustome… Daugiau…

Baklažanų troškinys su raudonaisiais lęšiais

(1)

Tikra daržovių, sotumo bei maistingumo šventė – ir be jokių gyvūninės kilmės produktų! Šis troškinys kupinas rytietiškų aromatų ir sodraus, gilaus skonio, nes skystame daržovių sultinyje „Maggi“ išvirę raudonieji lęšiai ilgam užtikrina sotumo ir malonumo… Daugiau…

Marokietiški baklažanai

(2)

Nepjaustytus baklažanus dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę apie valandą, kol jie visiškai iškeps. Į keptuvę pilame 4 šaukštus alyvuogių aliejaus ir ant ne pernelyg didelės kaitros pakepiname smulkiai sutrintus česnakus ir maltas kumino sėklas…. Daugiau…

Baklažanų troškinys beveik ratatouille

(23)

Kaip ir sakiau, plataus vartojimo baklažanų troškinys…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.