8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Daržovingas avinžirnių užkandis

(0)

Daržovingam avinžirnių užkandžiui reikės: avinžirnių, 1 cukinijos, kelių saujų pievagrybių, saujos vyšninių pomidorų, 1 šaukšto kokoso sviesto, lauro lapų, ciberžolės, druskos, šalto spaudimo alyvuogių aliejaus. Salotoms reikės: 1 avokado, kelių virtų burokėlių, salotų lapų, skrudintų moliūgų sėklų aliejaus, citrinų sulčių.

Beatos virtuvė. Aštrus avinžirnių užkandis

(3)

Aštriam avinžirnių užkandžiui reikės: 2 skardinių konservuotų arba 800 g virtų avinžirnių, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 šaukšto citrinpipirių „Alvo“, 0.5 šaukštelio aitriosios paprikos „Alvo“, 0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos „Alvo“, 0.5 šaukštelio, ciberžolės „Alvo“, 0.5… Daugiau…

Beatos virtuvė. Humusas

(2)

Humusui reikės: trijų saujelių žemės riešutų, 600 g virtų avinžirnių (1,5 skardinės konservuotų), 3 laiškinių svogūnų baltosios dalies, 1 skiltelės česnako, 5-6 šaukštų alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių, druskos, 3-4 šaukštų vandens.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.