8241
Beatos virtuvė

ŠIEK TIEK APIE MĖSĄ

(0)

Šis skyrius galėtų vadintis „Viskas apie mėsą“, tačiau tada jus apgaučiau. Apie mėsą parašyti „viską“ neužtektų trijų storiausių knygų tomų. Kad šią vasarą sublizgėtumėte prie kepsninės, o jūsų šašlykai ar steikai būtų skaniausi, apie mėsą nereikia žinoti visko. Pakaks žinoti šiek tiek. Štai keli patarimai, kurie jums labai pravers čia ir dabar. Juk vasara tiesiog… Daugiau…

Ėrienos sriuba

(0)

Reikės: 400 g ėrienos mentės, kelių šaukštų alyvuogių aliejaus „La Espanola“, druskos, pipirų, 1 svogūno, 2  česnako skiltelių, 1 morkos, žiupsnio raudonėlio, kelių čiobrelio šakelių, 2-3 l vandens, 2 bulvių, 1/3 saliero gumbo, ¼ kopūsto,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.